Shop

Privacy verklaring

General Data Protection Regulation
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 


Hier lees je wat, waarom en hoe Relovintage persoonsgegevens verwerkt, beschermd en bewaard. Zo geven we duidelijk aan over welke gegevens we beschikken, hoe we die gebruiken en hoe je daar bezwaar tegen kunt maken.

 


Bedrijfsgegevens


De webwinkel Relovintage is een bedrijfsactiviteit van Original 2.0. Sinds 2015 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 63396750 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Eigenaresse en tevens contactpersoon voor alle privacy gerelateerde vragen, verzoeken of opmerkingen van bezoekers of klanten van deze website is Mevr. M Visser. Het vestigings -en kantooradres van Original 2.0 is Philippusstraat 19, 5492 DB te St. Oedenrode, Nederland. (Bezoek uitsluitend op afspraak)

Triodos bank NL14TRIO0390922978

Bic/Swift TRIONL2U

BTW nr op aanvraag / op offerte of factuur

Email: info@relovintage.com

 


Persoonsgegevens 


Relovintage verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht 

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een account op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type

 


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@relovintage.com, dan verwijderen wij deze informatie

 


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken


Relovintage verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van de koopovereenkomst conform de algemene voorwaarden
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Relovintage analyseert jouw gedrag op de website middels cookies om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Relovintage verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Zonder het verstrekken van deze persoonsgegevens kunnen wij geen bestellingen verwerken of afleveren.

 


Geautomatiseerde besluitvorming


Relovintage neemt nooit op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Relovintage) tussen zit

 


Delen van persoonsgegevens met derden


Relovintage verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de koopovereenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Relovintage blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Met de volgende organisaties heeft Relovintage een bewerkersovereenkomst:

  • Triodos bank (bankrekeningnummer Original 2.0) https://www.triodos.nl/nl/over-triodos-bank/privacy-cookie-statement/
  • Mijnwebwinkel (webshop software en applicaties) https://www.mijnwebwinkel.nl
  • Mollie (payment service provider / internetkassa)  https://www.mollie.com/nl/privacy
  • MyParcel (vervoerder van PostNL post en pakketten) https://www.myparcel.nl/contact
  • Etsy (internationale marketplace) https://www.etsy.com/nl/legal/privacy
  • Google Analytics voor het analyseren van geanomiseerde website statistieken https://policies.google.com/privacy?hl=nl
  • Online Dispute Resolution (externe klachtencommissie van de Europese Commissie) https://ec.europa.eu/consumers/odr/main

Relovintage.com maakt incidenteel gebruik van google+ instagram en pinterest om te inspireren en communiceren over updates, nieuwe artikelen, acties en andere noemenswaardige gebeurtenissen. Dezelfde discretie en integriteit die wordt gehanteerd in de vintage webwinkel van Relovintage is leidraad voor de communicatie met bezoekers en volgers via de social media accounts van Relovintage. We adviseren je om de privacy policy en voorwaarden van de betreffende websites goed door te lezen om volledig op de hoogte te zijn van hoe de betreffende social media website omgaat met privacy. We verkopen nooit iets via social media websites en delen fotos alleen na jouw uitdrukkelijke toestemming vooraf. Relovintage is niet actief op facebook, marktplaats, ebay en veilingsites

 


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken


Relovintage gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen

 


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Relovintage en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@relovintage.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, binnen vier weken, op jouw verzoek .

Relovintage wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen


Relovintage neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Mevr M. Visser via info@relovintage.com waarna wij op gepaste wijze actie zullen ondernemen.

 

  • Relovintage.com maakt gebruik van SSL encryptie. Boven iedere pagina zie je dat terug aan de https:// link wat communiceren  en surfen via een beveiligde server mogelijk maakt. Controleer ook altijd of je een slotje ziet voor het webadres en sluit de website of het apparaat wat je gebruikt direct af als dit ontbreekt of het internetadres afwijkt. Geef dit gelijk aan ons door, zodat we Mijnwebwinkel, die de veilige webshopsoftware levert en het SSL certificaat heeft verstrekt kunnen inlichten en passende maatregelen kunnen worden genomen

  • Afrekenen in de webshop gaat via de beveiligde internetkassa van Mollie. Een payment servicer provider die onder permanent toezicht staat van DNB (De Nederlandse Bank). Relovintage heeft zelf GEEN online register van betaalgegevens. Mollie houdt betaalgegevens van Relovintage klanten veilig. Voor het melden van mogelijke problemen met de beveiliging van de systemen van Mollie, hebben zij een Responsible Disclosure Policy beschikbaar gesteld. Op jouw bankafschrift zie je de naam Mollie terug. Het maandelijkse overzicht van betalingen aan Relovintage, wat Mollie ons verstrekt gebruiken we voor het bijwerken van de offline bedrijfsadministratie. We anonimiseren zoveel mogelijk en bewaren (conform onze fiscale bewaarplicht) de facturen van iedere bestelling offline in de software voor bedrijfsadministratie die uitsluitend met de boekhouder en/of accountant via een beveiligde verbinding worden gedeeld. 

  • Myparcel, waarmee we een bewerkersovereenkomst hebben afgesloten gebruikt software om opgegeven postadressen te verifiëren. Als het postadres wat de klant heeft opgegeven niet geverifieerd kan worden door deze software, nemen we contact op voor een persoonlijke verificatie of wijziging van de aflevergegevens. Indien er geen verificatie kan plaatsvinden, wordt de order automatisch geannuleerd en de besteller daarvan op de hoogte gesteld met opgaaf van reden. Indien gewenst kan er een nieuwe bestelling worden geplaatst met een correct aflever of postadres. Aan postbusnummers, antwoordnummers en NAPO-adressen (militaire adressen) wordt niet geleverd

  • De website Relovintage kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten die niet onder het beheer van Relovintage of Original 2.0 vallen. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacyregels door de beheerders van de betreffende sites. Het opnemen van links naar andere sites impliceert daarnaast ook geen goedkeuring van Relovintage met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites

 


Geheimhouding


De personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voor zover zij door wet- of regelgeving verplicht worden daarover mededelingen te doen

 


Contact


Met vragen kun je contact opnemen met eigenaresse Myrthe via info@relovintage.com. Kijk voor meer informatie en alle contactgegevens op de support pagina 



 

© 2016 - 2018 Relovintage | sitemap | rss
Fijn je te zien! Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer info | Verder winkelen >> Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Relovintage.com gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.